‘Praktijk werkt nog altijd beter dan theorie’

Ematters wil niets anders dan het beste van het beste voor onze klanten. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze specialisten gecertificeerd zijn Marketing Automation software zoals Selligent Marketing Cloud en Salesforce hebben geen geheimen meer voor ons. Hierdoor kunnen wij onze klanten adviseren op gebied van Marketing Automation, CRM, Data, Analytics, Techniek en meer.

Jens is Marketing & Data Engineer bij Ematters en heeft onlangs zijn Advanced Selligent Marketing Cloud certificering behaald. ,,Je hebt bijvoorbeeld een basis certificering, waarbij je getoetst wordt op het algemene gebruik van Selligent Marketing Cloud en de verschillende onderdelen”, vertelt Jens. ,,Bij Advanced wordt het al een stuk complexer en staan de technische mogelijkheden van de verschillende modules centraal. Met name het datalandschap en de customer journey mogelijkheden komen hier naar voren.”

Cursisten krijgen twee uur de tijd voor de toets en Jens benadrukt dat het belangrijk is om die tijd te benutten. ,,Ik heb de tijd genomen en een paar minuten per vraag besteed, waardoor ik uiteindelijk net binnen de tijd zat. Van te voren heb ik mij goed voorbereid. Zo heb ik de weken voor de toets veel onderzoek gedaan en geoefend.” 

Met certificaten kunnen onze specialisten aantonen dat zij de essentiële onderdelen van het platform begrijpen en in de praktijk kunnen benutten. ,,Los van het certificaat is het natuurlijk belangrijk om uren te steken in het werken met SMC. Praktijk werkt nog altijd beter dan theorie”, aldus Jens.

Meer kennis