Ematters en RapidSugar bundelen krachten

Marketing automation experts Ematters en RapidSugar gaan samen verder; samen in één groep en samen onder één dak, maar nog steeds met ‘een eigen voordeur’. Beide merken blijven nl. onafhankelijk vanuit het eigen merk opereren, maar bundelen hun krachten daar waar de klant die behoefte heeft. Waarbij Ematters de strategische data partner is, kan RapidSugar op creatieve wijze en technisch invulling geven aan de omnichannel campagnes.

“Beide bedrijven zijn volledig aanvullend aan elkaar”, aldus Wouter Theijsmeijer, oprichter en eigenaar van Ematters. “Daar waar wij onze expertise hebben in het ontwikkelen en orchestreren van datastrategie en customer journey, ligt de ervaring van RapidSugar met name in concept, creatie en de technische ontwikkeling. Hiermee zijn we in staat de strategie meer impact te geven door een goed doordachte creatieve invulling van campagnes en activaties. Een mooie combinatie van strategie, tactiek en realisatie dus door de combinatie van elkaars kracht en specialisme. Hiermee kunnen we onze klanten volledig bedienen in hun omnichannel marketing”. Jordi Griffioen, Directeur van RapidSugar, vult aan: “Dat is uiteraard geen verplichting. Er is geen sprake van zgn. gedwongen winkelnering, we blijven onze klanten servicen zoals ze gewend zijn. Maar we kunnen onze klanten wel een breder pakket gaan bieden als daar behoefte aan is. Er is ook geen enkele overlap in huidige klanten, dus dat maakt de stap ook niet onnodig complex”.

Jeroen de Graaf, CEO van Ematters vervolgt: “Het samengaan met RapidSugar is een weloverwogen, maar zeer logische keuze. Met name ten opzichte van de grote spelers in de markt, willen we ons blijven onderscheiden met onze combinatie van flexibiliteit en professionaliteit. Hierin vonden we in RapidSugar onze gelijke. Gezamenlijk kunnen we dat blijven bieden en tegelijkertijd grotere of complexere campagnes van A tot Z ontwikkelen en uitvoeren. Onze gezamenlijke expertises zullen het realiseren van diverse innovaties, waaronder AI, versterken en versnellen. We zijn dus simpelweg nóg beter in staat om de doelstellingen van onze klanten te realiseren”.

“Het klikte ook meteen”, voegt Jordi toe. “Onze mentaliteit is dezelfde. Dat voelen onze mensen ook. Zowel onze medewerkers als die van Ematters zijn dan ook erg enthousiast over deze stap en kijken uit naar de samenwerking”.

Over RapidSugar
RapidSugar ondersteunt al meer dan 20 jaar merken bij allerlei e-mailmarketing-uitdagingen. Van leadgeneratie tot win-back en van Mailchimp tot Marigold/Selligent. Hun specialisten zijn bekend met alle uitdagingen rondom marketing automation en e-mailsoftware. Ze ontwikkelen campagnes en bieden altijd de juiste oplossing voor creatieve en technische e-mailmarketing automation-uitdagingen.

 

Meer kennis