Onze samenwerking met Shopping Tomorrow

Hoe data écht werkt voor de consument | 2023

De expertgroep ‘Hoe data écht werkt voor de consument’ met Ematters als voorzitter en PostNL en Voyado als hosts, neemt je mee in wat er komt kijken om de communicatie met de consument te verbeteren. Daarbij zijn data vaak onderbelicht terwijl ze juist een belangrijk onderdeel zijn om de doelstellingen van je organisatie te realiseren. Ze stellen dan ook: om efficiënt en relevant met je consument te communiceren zijn ‘data’ vaak een grote uitdaging bij organisaties. Maar welke data heb je minimaal nodig (golden profile) om je doelstellingen te halen en hoe kom je aan deze informatie? Is de marketingafdeling hier verantwoordelijk voor of zet je juist een externe bron in? 

De expertgroep stelt de volgende onderzoeksvraag in deze bluepaper: wat is voor nu en voor de nabije toekomst dé manier om data te laten werken voor je organisatie en tevens waardevol te laten zijn voor de consument?

We zijn trots op het resultaat welke we ook hebben gepresenteerd tijdens het evenement Shopping Today. We hebben mooie reacties mogen ontvangen en we zijn erg benieuwd naar jouw reactie. Stuur ons graag een bericht (j.degraaf@ematters.nl)

Meer kennis