Detachering

Bij Ematters ondersteunen we jou graag om jouw marketing automation en datastrategieën te realiseren. Ben jij op zoek naar een ervaren professional, die bij jou op kantoor werkt en onderdeel wordt van het team? Met diepe kennis van platforms als Salesforce Marketing Cloud of Selligent Marketing Cloud.  

Dat kan met onze in-house support!

Échte specialisten

Ons team bestaat uit zeer ervaren Marketing Automation en Data specialisten. Gecertificeerd en nog belangrijker: hands on ervaring in platforms als Salesforce, Selligent, Voyado, PRDCT, Maileon, etc. 

Wat en wie is er nodig om jouw doelstellingen te behalen? Een Campaign Developer, E-mail Marketeers, Data Analist, Copywriter, Visual Designer of Marketing Automation Consultant? Neem contact op en vraag naar de beschikbaarheid!

Samenwerking op maat

Hoe hoog is de nood en/of echt gebrek aan specifieke kennis? Tijdens een korte introductie bespreken we jouw vraagstuk en kijken we samen welke expertise en persoonlijkheid hier het beste op aansluit.  

Past hier vervolgens een fulltime samenwerking bij, of een aantal dagen in de week voor een paar maanden? De mogelijkheden zijn er!

Wat bieden wij?

  • Eindelijk die specialist aan boord waar je al enige tijd naar op zoek bent, die direct meedraait binnen het team
  • Direct en dedicated contact met een ervaren professional op locatie (wanneer gewenst)
  • Naast het draaiende houden van de dagelijkse business tijd en kennis in huis om te optimaliseren
  • Tijdelijke support, dus je zit niet vast aan een langdurig contract