WAARMEE KUNNEN WE JE VAN DIENST ZIJN?

PROPOSITIE

“Consumenten willen graag een waardevolle engagement met merken. Merken die de relatie met de consument weten vast te houden en uit te bouwen, zijn de winnaars van een steeds verder digitaliserende wereld”.

MARKETING & DATA ENGINEERS

  • De hoge verwachtingen die de consument heeft, over de diensten en/of producten van merken, zal blijven stijgen.
  • De consument zal, nog meer dan nu, kwalitatieve engagement eisen.
  • Data en techniek optimaal organiseren, analyseren en automatiseren is key om de engagement met de consument te winnen.

E-mailmarketing

ESP (Email Service Provider) onafhankelijk advies, prijswinnende eCRM campagnes, uitstekende begeleiding en perfect gecodeerde templates. ESP implementatie en langdurige ondersteuning

Marketing Automation

Van content management strategie tot campaign engineering en van koppelingen tot business ruling. Optimale automatisering van je marketing communicatie, van cookie tot transactie.

Dashboarding

Dashboarding voor elk niveau van je organisatie op elk wenselijk kanaal. Direct 24/7 inzicht in je resultaten waarbij maatwerk mogelijk is.

Training

Online marketing trainingen die jou of je personeel op het gewenste niveau krijgen. Dit kan bij Ematters Academy, van inspiratiesessies tot digital marketing updates door echte specialisten.

Consultancy

Van e-mail developer tot senior online marketing strateeg. On premise ondersteuning in digital marketing. Representatief vakkundig personeel. Continuïteit gewaarborgd.

Strategie

Focus en structuur aanbrengen, kwalitatieve en kwantitatieve doelen realiseren. Roadmap smart maken/vaststellen.

Documentatie

Duidelijke en actuele documentatie van opgeleverd werk, audits of super handige how-to’s. Constant beschikbaar via een online platform.

Monitoring

Is constante beschikbaarheid van groot belang? We helpen met monitoring en regressie testing op de beschikbaarheid van campagnes en diensten middels automated browser tests.