eCRM

Het beheren van de klantrelatie via het internet 

eCRM is een breed begrip, maar het valt of staat allemaal met data. Door het verzamelen van de juiste klantdata breng je niet alleen de wensen van de klant in beeld, ook verzamel je informatie waardoor je de klant op een persoonlijke, relevante manier kunt benaderen. Hiermee maak je als merk het verschil: door de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste ontvanger te verzenden creëer je engagement met je klanten en bouw je waardevolle relaties op. Het doel van eCRM? Het continu optimaliseren van het klantcontact en het inrichten van de ultieme customer journey. 

Ematters werkt vanuit de Golden Profile gedachte: welke informatie heb je minimaal van je klanten nodig om een conversie te realiseren? We helpen je graag op weg om de golden profile in kaart te brengen. Daarnaast kunnen we je ook adviseren in het juiste eCRM systeem dat past bij jouw organisatie. Zowel nu, als bij de toekomstvisie. En, met behulp van marketing automation kunnen we campagnes naadloos op elkaar laten aansluiten, wat gegarandeerd leidt tot een hoge engagement van jouw base. 

Ben je benieuwd hoe we jou hiermee kunnen ondersteunen? Neem vrijblijvend contact met ons op!  

eCRM

“Het is zo fijn ontzorgd te worden! Het Ematters team heeft jaren lang ervaring en kunnen ons daarom ook goed helpen en begrijpen precies wat wij willen.”

Klant Voorbeeld, Functie bij Bedrijf

Ja, ik wil graag meer informatie over eCRM