IBM_Acoustic

Digitaal marketingplatform
IBM partner Ematters

Watson Marketing is het digitaal marketingplatform van onze partner IBM_Acoustic. Hiermee kunnen wij jou helpen met gepersonaliseerde marketingcampagnes en inzicht in klantdata. Zo is het voor marketeers mogelijk individuele klantdata in te zien, waar de klant ook is.

Data verzamelen is tegenwoordig niet meer het probleem. Er is namelijk méér dan genoeg!
Data kun je gebruiken om je klant met je merk te verbinden, erachter komen wat ze kopen en via welk toestel ze jouw product(en) bestellen. Stuk voor stuk waardevolle informatie waar je veel mee kunt. Verder kun je dynamische inzichten zien via het gedrag van de klant en op deze manier de klantreis visueel maken en optimaliseren.

Met Watson Marketing heb je controle over je data. Het begint allemaal met de klantreis. Het visueel maken van wie jouw klanten zijn door middel van overzichtelijke borden bijvoorbeeld. Daarnaast is het zenden van de juiste boodschap zeer cruciaal: waar en wanneer stuur je dit? Via Watson Marketing krijg je een uiterst gedetailleerd beeld van waar je de klant kunt vinden. Dit gaat verder dan alleen de locatie waar die zich bevindt, denk hierbij aan het weer en het tijdstip.

DAAG ONS UIT

Zoek je een bureau dat jou verder kan helpen met Watson Marketing van IBM_Acoustic? Zoek je een partner die zorg draagt voor jouw succes? Zet de eerste stap en daag ons uit. Ematters staat voor je klaar. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.

cONTACT