Wat is marketing automation nu eigenlijk? We zijn, gelukkig, getransformeerd van het tijdperk “ongepersonaliseerde bulk email” in de rondte schieten, naar hyper gepersonaliseerde contact momenten. Daarbij is email zeker niet meer het enige kanaal; het is een deel van de waaier aan opties die tegenwoordig bestaan om een klant bij jouw merk te betrekken. Op een manier de comfortabel en relevant is voor de klant. Jouw klant. Wil jij weten wat marketing automation jouw klanten kan brengen, 

neem dan zeker contact met ons op!

Samen met onze klanten leggen we de fundering voor een toekomstbestendige CRM strategie. De beschikbare data en tools zijn onze uitgangspositie, maar we kijken ook vooruit naar ‘de dag van morgen’. Strategie, creatie en techniek komen samen; wat zijn de wensen van de business en wat is technisch nodig of mogelijk? Zo helpen wij onze klanten voorop lopen. Stap-voor-stap, Ematters is de marketing automation partner voor vandaag én morgen.
Alle organisaties beschikken over waardevolle data. Deze schatten ontsluiten en inzetten voor relevante campagnes staat aan de basis van onze dienstverlening. Ematters bestaat voor het merendeel uit enthousiaste en ervaren front- en backend developers, data specialisten, email en content marketeers. Al onze collega’s zijn gecertificeerd in tenminste één platform waar we mee werken.
Developers zullen zeggen, ‘technisch kan alles’. Maar wat is slim om te doen? En wat doen we vandaag en wat morgen? Onze Marketing Automation Consultants denken graag met je mee. De combinatie van een commercieel perspectief, domeinkennis en technisch vernuft wordt gewaardeerd door onze klanten. Marketing Automation Consultants helpen met het opzetten van creatieve campagnes, het optimaliseren van de customer journey en leveren inzicht via overzichtelijke rapportages of online dashboards.