Marketing Automation

Stel: je wilt de marketing activiteiten van jouw organisatie automatiseren, maar je weet niet precies waar te beginnen. Dan kunnen wij jou ondersteunen!
Of het nu gaat om de keuze voor de juiste marketing automation software, het definiëren van de customer journey, een keuze welke marketing campagne als eerste op te pakken of het slim gebruiken en inrichten van de beschikbare data. Met onze jarenlange ervaring in marketing automation kunnen we je altijd van dienst zijn.
Door marketing automation op een juiste manier in te richten bespaar je ook nog eens in tijd en geld. Het bespaart je op diverse processen en middels het goed inrichten van je dashboard kun je ook nog eens eenvoudig de communicatie optimaliseren.
Een win-win moment waar we je graag meer over willen vertellen.

Ben je benieuwd hoe we jou hiermee kunnen ondersteunen?

Vanuit onze Ematters Academy bieden wij verschillende Selligent trainingen aan. Ematters is gecertificeerd partner van Selligent en deelt deze kennis graag!
We trainen zowel nieuwe als meer ervaren Selligent gebruikers in een basic en advanced training. Onze standaard trainingen richten zich op de modules Campaign en Site. Daarnaast hebben we ook gespecialiseerde training op maat. Aan de hand van jouw hulpvraag bepalen we samen waar de focus op komt te liggen en wat je aan het eind van de training geleerd wilt hebben.
De strategie en ambitie fungeren als kapstok. Maar vervolgens geven de concrete deliverables (requirements scoring, bijwonen demo’s, gefundeerd advies) de doorslag in het gezamenlijk kiezen van de perfectie marketing automation tooling!