OVER EMATTERS!

E staat voor digitaal. Matters staat voor toegevoegde waarde.
Dit faciliteren wij op alle mogelijk manieren voor onze medewerkers, klanten en de consument. Ematters wil aan innovatieve en kwalitatieve digitale marketing campagnes werken, waarbij de engagement met de consument centraal staat. Consumenten willen graag een waardevolle engagement met merken. Merken die de relatie met de consument weten vast te houden en uit te bouwen, zijn de winnaars van een steeds verder digitaliserende wereld.

PURPOSE

Wij zijn Ematters: Marketing en Data Engineers uit Amsterdam. Stuk voor stuk ambitieuze online experts, aangestuurd door een ervaren Management Team. Wat wij doen? A-merken helpen met het creëren van meer digital engagement en online conversie. Aan ons de taak om bedrijven met hun klanten te verbinden en relaties te versterken. Dit doen wij met een optimale inzet van content, slimme campagnes, techniek en data.

Bij Ematters werken online marketing professionals. Door middel van e-mailmarketing, strakke eCRM, slim databasebeheer en sterke analyses overtuigen we doelgroepen en brengen hen op het juiste moment in beweging voor onze klanten. We mogen werken voor fantastische merken. Dat doen we zowel bij de klant op kantoor als vanuit onze thuisbasis in Amsterdam.

DETACHEREN

Heb jij onze kennis liever in-house? Daarin ondersteunen wij jou graag. Ematters voorziet bedrijven regelmatig van tijdelijk support op locatie. Dit kan ook op lange termijn. Onze online marketing professionals worden eenvoudig vanuit Ematters, parttime of fulltime, gedetacheerd bij jou op kantoor.

EMATTERS ZOEKT TALENT

Beschik jij over het Ematters DNA? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Account Executive

Fulltime

We're Hiring!

Bekijk onze volledige vacature

Lees meer

SalesForce Campaign Developer

Fulltime

We're Hiring!

Bekijk onze volledig vacature

Lees meer

Sr. Campaign Developer

Fulltime

We're Hiring!

Bekijk onze volledige vacature

Lees meer

Data analist

Fulltime

We're Hiring!

Bekijk onze volledige vacature

Lees meer

Campaign Developer

Fulltime

We're Hiring!

Bekijk onze volledige vacature

Lees meer

WAT BIEDT EMATTERS?

Ematters biedt je een inspirerende baan in Amsterdam waar je werkt aan het succes van ons bedrijf en onze klanten. Wij bieden je een uitstekend salaris en goede secundaire voorwaarden, waaronder pensioenregeling en bonusconstructies. We investeren graag in jouw ontwikkeling door middel van trainingen en cursussen. Maar we zorgen ook dat we, naast hard werken, ruimte overhouden voor ontspanning met elkaar door middel van teambuilding en activiteiten.