Over Ematters

Wij zijn Ematters: dé strategische marketing automation partner, vandaag én morgen. Ons team bestaat uit enthousiaste online marketing professionals, aangestuurd door een ervaren Management Team. We helpen merken met digital engagement, marketing automation en conversie.
Ematters, opgericht in 2007, is een data- en marketingbureau gevestigd in Amsterdam. We hebben een team van meer dan 40 gecertificeerde (Front- en Backend) Developers, Data Analisten, Visual Designers, Copywriters, Projectmanagers, Marketeers en Strategen op het gebied van CRM en databasebeheer, e-mailmarketing en marketingautomatisering. Ons ervaren Management Team levert uitgebreide strategische consultancy tot op C-niveau.
Wij onderscheiden ons door een pragmatische, proactieve aanpak, met een persoonlijke touch en ruimte voor constructief overleg. We zijn transparant en werken zij aan zij met onze klanten. Ons technisch ontwikkelteam wordt ondersteund door een creatief team van Marketeers, Designers en Copywriters, wat resulteert in een technische oplossing die voldoet aan de conceptuele doelstellingen van onze klanten. We hebben de neiging om de domeinen van onze klanten te erkennen, zodat we ons kunnen verhouden tot de commerciële en zakelijke uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd. Daarom willen we succesvol zijn in technische, creatieve en commerciële disciplines om de beste tastbare resultaten te leveren.