Digitaal marketingplatform

Acoustic uitgelegd

Data verzamelen is tegenwoordig niet meer het probleem. Er is namelijk méér dan genoeg! Data kun je gebruiken om je klant met je merk te verbinden, erachter komen wat ze kopen en via welk toestel ze jouw product(en) bestellen. Stuk voor stuk waardevolle informatie waar je veel mee kunt. Verder kun je dynamische inzichten zien via het gedrag van de klant en op deze manier de klantreis visueel maken en optimaliseren.
Met Watson Marketing heb je controle over je data. Het begint allemaal met de klantreis. Het visueel maken van wie jouw klanten zijn door middel van overzichtelijke borden bijvoorbeeld. Daarnaast is het zenden van de juiste boodschap zeer cruciaal: waar en wanneer stuur je dit? Via Watson Marketing krijg je een uiterst gedetailleerd beeld van waar je de klant kunt vinden. Dit gaat verder dan alleen de locatie waar die zich bevindt, denk hierbij aan het weer en het tijdstip.

Ematters & Acoustic

Ematters helpt organisaties met de installatie en oboarding van het platform Acoustic. Ook geven we strategisch advies, stelt haalbare doelen en biedt zelfs gecertificeerd personeel op locatie. We hebben developers die goed bekend zijn met het programma. Professionele servicedesk en consultants, direct contact met het development team voor ad hoc hulp en implementatie: kenmerken van een bureau dat klaar staat voor haar klant. De service van Ematters is professioneel, snel en betrouwbaar.