E-mailmarketing software

Copernica uitgelegd

Copernica Marketing Software is dé oplossing om je eigen geavanceerde marketing campagnes op te zetten. Met Copernica beheer je zelf doelgroepen, maak je eigen e-mails en webpagina’s of stel een campagne op met mobile, social of print.
Verstuur e-mail campagnes naar al je relaties, of alleen een selectie daarvan op basis van interesses, aankopen of recente activiteiten. Van iedere verzonden e-mail campagne is een uitgebreid resultaatoverzicht beschikbaar. Relaties bereik je uitstekend mobiel met sms-berichten. Verzend relevante sms-berichten op het juiste moment naar de juiste relatie.
Je databases beheer je in Copernica; selecteer wie je op welk moment wilt bereiken op basis van uitgebreide selecties. Automatiseer multichannel campagnes met de follow-up manager. Verwelkom bijvoorbeeld je nieuwsbriefabonnees met een e-mail, of verstuur een serie gepersonaliseerde wekelijkse berichten.

Ematters & Copernica

Ematters is partner van Copernica Marketing Software met een uitstekend track record in de meest uiteenlopende branches. Professionele servicedesk en consultants, direct contact met het development team voor ad hoc hulp: kenmerken van een bureau dat klaar staat voor haar klant. Ematters is dát bureau: niet voor niets zijn onze eerste klanten nog altijd klant. De service van Ematters is professioneel, snel en betrouwbaar.