Klantdata platform

PRDCT uitgelegd

PRDCT maakt van complexe data iets toegankelijks en waar je gelijk iets mee kunt. Hiermee richt je een betere data infrastructuur in om nóg persoonlijker en effectieve te communiceren. Kom erachter wie jouw klanten precies zijn via verschillende kanalen en maak 360º klantprofielen om de conversie te verhogen.
PRDCT combineert data vanuit verschillende bronnen en geeft uitgebreide klantprofielen voor rapportages, analyses en campagnes. De voordelen? Al jouw klantdata op één plek, meer ROI van jouw campagnes, het inzien van offline data en meer.

Ematters & PRDCT

Ematters helpt organisaties met de installatie en oboarding van het platform PRDCT. Ook geven we strategisch advies, stelt haalbare doelen en biedt zelfs gecertificeerd personeel op locatie. We hebben developers die goed bekend zijn met het programma. Professionele servicedesk en consultants, direct contact met het development team voor ad hoc hulp en implementatie: kenmerken van een bureau dat klaar staat voor haar klant. De service van Ematters is professioneel, snel en betrouwbaar.