Customer-First Marketing

Marigold Engage uitgelegd

Marigold Engage is een marketingautomatiseringsplatform waarmee B2C-merken consumenten kunnen engageren via een omnitude van kanalen op basis van een unified profiel. Het helpt relevante contacten te identificeren en hen zeer gepersonaliseerde berichten te sturen, waardoor hun betrokkenheid bij uw merk toeneemt. Marigold heeft kantoren over de hele wereld en heeft de afgelopen jaren een volledig nieuwe gebruiksvriendelijke cloudversie geïntroduceerd. Een van de meest onderscheidende kwaliteiten van het platform is de zeer open en flexibele SQL-database die geavanceerde gegevensmodellering binnen de tool mogelijk maakt.

Ematters & Marigold

Ematters en Marigold werken al jaren samen op het gebied van Marketing Automation en Data. Ematters is daarmee één van de Certified Marketing Partners. Marigold levert met haar Engage een high end platform om (potentiële) klanten écht centraal te stellen. Ematters helpt organisaties het platform maximaal te benutten. Denk aan:

 

       Volledige implementatie van Marigold Engage

       Strategisch advies over het inrichting en gebruik van Marigold Engage

       Detachering op locatie van onze zeer ervaren en gecertificeerde Selligent specialisten

Campagnebeheer, datamanagement, targeting, optimalisatie en rapportage: wij draaien er onze handen niet voor om. Hulp nodig met Marigold? Daag ons uit en neem contact op.