SALESFORCE

Consumer-first marketing

Ematters is partner van Salesforce met een uitstekend track record in de meest uiteenlopende branches. Professionele servicedesk en consultants, direct contact met het development team voor ad hoc hulp: kenmerken van een bureau dat klaar staat voor haar klant. Ematters is dát bureau: niet voor niets zijn onze eerste klanten nog altijd klant. De service van Ematters is professioneel, snel en betrouwbaar.

Salesforce behoort wereldwijd tot de top drie van meest gebruikte CRM oplossingen. Met Salesforce CRM kunnen bedrijven het contact met klanten, nieuwe verkoopkansen en bedrijfsactiviteiten beheren. Daarnaast biedt het platform uitgebreide mogelijkheden voor het bouwen aan communities en het automatiseren van processen.

Het belangrijkste voordeel van Salesforce is de mogelijkheid om één geïntegreerd platform in te zetten voor zowel marketing, sales, customer service, communities, apps, en meer. Dat het platform in de cloud draait biedt enorme voordelen als openheid en schaalbaarheid, zowel voor interne als voor externe gebruikers, en de beschikbaarheid op elk (mobiel) apparaat.

DAAG ONS UIT

Zoek je een bureau dat jou verder kan helpen met Salesforce Marketing Cloud? Zoek je een partner die zorg draagt voor jouw succes? Zet de eerste stap en daag ons uit. Ematters staat voor je klaar. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.

cONTACT